fredag 14 mars 2014

Påverkar Fullmånen sömnen........

Oj oj det är helt "opp och ner" i Lyan. Varför det nu då?
Vaken på nätterna, somnar därför på dagarna och då blir jag pigg på kvällen, vaken och somnar igen........och jag brukar titta ut genom fönstret ibland och vem ser jag då?
Slår nästan aldrig fel ......
Där är den, fullmånen! Finns mycket skrivet om detta fenomen och jag skyller på det eftersom det inte blev något inlägg i går kväll.Länk till artikel finns här

Hoppas ni sovit gott och får en fin fredag!

3 kommentarer:

 1. För mej är det precis samma sak. Fullmåne = helt galet dålig sömn. Bara snurrar runt, runt och är näst intill vaken hela natten. Inte annat göra än att sova middag en stund på dagen för att orka stå på benen.

  Ha det gott och trevlig helg!
  Kram
  Monika

  SvaraRadera
 2. Jag påverkas också av fullmånen. Men har hört att det är för att det blir så mycket ljusare då....Inte vet jag om det stämmer. Men förra vintern var en gatlykta trasig utanför vårat. Den tändes och släcktes flera gånger under en natt och jag vaknade ofta utan att förstå varför....Trots att vi har mörka rullgardiner. Kanske är jag väldigt känslig för ljus på natten?
  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 3. Jag har månen takt upp på himlen utanför mitt sovrum, jag brukar skoja och säga den , där stollen är visst full för jämnan, Men det vet jag att hAN INTE ÄR, MEN JAG TYCKER att den fulla kommer oftare nu.
  hälsar Hajan

  SvaraRadera