fredag 22 november 2013

Trevlig kväll igår och nytt grepp på omröstning av årets LUCIA

Igår kväll blev jag bjuden av två tidigare arbetskamrater/vänner på Café Cappuccino vid "kopparmärra".
Ett jättemysigt café med fantastiskt trevlig och servicinriktad personal. På sommaren är det ett härligt  ställe mitt i centrum med ca 300 uteplatser......LÄNK TILL LITE INFO OM CAPPUCCINO HÄR

De har fullständiga rättigheter och vännerna bjöd mig på ett glas vin och räksmörgås! Jättegott men tyvärr orkade jag inte hela smörgåsen. Kändes lite "skämmigt" att behöva spara. Nu när jag tänker på det kunde jag kanske tagit med lite hem.....

Vi har inte träffats på väldigt länge...jag har ju faktiskt varit "friherrinna" i tre år redan men med vissa personer är det bara att fortsätta prata om "allt" .....dvs det kändes som om det var bara någon dag sen vi sågs. En kväll att minnas!

I Göteborg har det tagits ett nytt grepp när det gäller att utse Årets Lucia. Det visas inget foto på kandidaterna utan man kan i dessa teknikens tider Lyssna till deras sångröster och rösta efter det.

http://goteborgslucia.se/lyssna-och-rosta
Jag har lyssnat och vet inte vem jag ska rösta på men Helena och Sandra gillade jag......vad tycker ni om detta? Vilken skulle ni rösta på?

Så Dagens Tankekort:

Det innebär för min del att fortsätta röja bland kartongerna med målsättningen att åtminstone en till ska bort/vara klar idag. En stor soppåse med kläder/textil har jag redan lämnat till återvinningen i morse. De hämtar vid dörren och jag hoppas det inte är en alltför oseriös firma.......

TREVLIG FREDAG önskar jag er! Och tack för era kommentarer jag blir så glad över dem

2 kommentarer:

 1. Vilken trevlig kväll!

  Jättesvårt att välja. Men efter att ha lyssnat genom alla två ggr, så går min röst till Helena. I vår kommun kan man sedan några år inte rösta på kandidaterna. Årets Lucia koras efter lottdragning. Lite trist men ändå kanske mest rättvist trots allt.

  Ha en fin o trevlig helg!
  Kram
  Monika

  SvaraRadera
 2. Det var väl trevligt Maj, att bli bjuden på Räkor och vin. Ha,Ha Du kunde ju plockat till dig alla räkorna i alla fall. Du låter lite hoppfullare nu, har Du packat upp alla kartongerna ? Ha nu en trevlig kväll jag skall se På Spåret och Skavlan förstås.
  Ha en bra fredag hälsar vännen >Harriet

  SvaraRadera